Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

FBTO of Ohra

Wilt u een autoverzekering afsluiten, dan zijn er tientallen verzekeringen waar u uit kunt kiezen. Twee verzekeringsmaatschappijen die ook actief zijn op de autoverzekeringsmarkt, zijn FBTO en Ohra. Twijfelt u tussen de autoverzekeringen van deze partijen? Dan helpen wij u graag de juiste verzekering af te sluiten. Dit doen we door de autoverzekeringen van FBTO en Ohra kort te beschrijven op deze pagina.

De autoverzekeringen van FBTO

Verzekeringsmaatschappij FBTO heeft vele verschillende verzekeringen in het aanbod, waaronder drie autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de WA Casco autoverzekering. Ook heeft FBTO enkele aanvullende dekkingen, die u kunt gebruiken om uw verzekering naar keuze uit te breiden.

De autoverzekeringen van Ohra

Net zoals FBTO, heeft ook verzekeringsmaatschappij Ohra drie verschillende autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de Allrisk autoverzekering. Deze autoverzekeringen lijken op de drie verzekeringen van FBTO. Ook heeft Ohra diverse aanvullende dekkingen, die u kunt afsluiten bij een autoverzekering naar keuze.

De belangrijkste verschillen

Het belangrijkste verschil tussen de verzekeringen van FBTO en de verzekeringen van Ohra, is dat de autoverzekeringen van Ohra een hogere no-claim korting hebben. Bij Ohra kunt u maximaal 82 procent no-claim korting krijgen, bij FBTO is deze korting maximaal 75 procent. Dient u geen schadeclaims in, dan heeft u hier bij Ohra meer profijt van.

Een ander verschil tussen de verzekeringen van beide partijen, is dat FBTO meer aanvullende dekkingen heeft dan Ohra. Wilt u uw autoverzekering laten aanvullen met enkele aanvullende dekkingen, dan heeft u bij FBTO simpelweg meer keuze.

FBTO of Ohra

De autoverzekeringen van FBTO en Ohra zijn stuk voor stuk goed, compleet en aantrekkelijk geprijsd. Kijken we naar de no-claim kortingen van de verzekeringen, dan heeft Ohra betere autoverzekeringen. De maximale no-claim korting van deze verzekeringsmaatschappij is namelijk hoger dan de maximale no-claim korting van FBTO. Wel heeft FBTO weer meer aanvullende dekkingen. Vindt u het belangrijk dat u uw verzekering op maat kan samenstellen door diverse aanvullende dekkingen te selecteren, dan is dit weer een groot voordeel.

Wat de beste autoverzekering is, is dan ook geheel afhankelijk van uw persoonlijke eisen, wensen en verwachtingen. Vindt u een hoge no-claim korting belangrijk? Dan kiest u voor Ohra. Vindt u het belangrijk dat u veel aanvullende dekkingen voor uw verzekering af kunt sluiten, dan neemt u een autoverzekering van FBTO.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯