abonnementen vergelijken

Nummerbehoud, je nummer verhuizen

Wanneer je besluit om van provider over te stappen wil je natuurlijk graag ook je vertrouwde telefoonnummer kunnen behouden. Gelukkig bieden alle providers de mogelijkheid om je nummer te behouden. Sommige providers kunnen hier kosten voor in rekening brengen.

Het kan voorkomen dat je jezelf niet meer thuis voelt bij je huidige provider. Dit kan komen doordat je een slechte ervaring met de service hebt, de kwaliteit van je signaal niet zo goed is of simpel weg omdat een andere provider jou een beter aanbod kan doen. Je besluit je dus te verdiepen in het overstappen van de ene provider op de andere en besluit dat een sim only abonnement het beste bij je past. Je hebt immers een telefoon die nog wel een paar jaartjes mee kan. Maar hoe zit het eigenlijk met je telefoonnummer?

Sim only met nummerbehoud

Kan je een nummer überhaupt wel mee nemen naar een sim only abonnement, is het mogelijk om sim only met nummerbehoud af te sluiten? Het antwoord op je vraag is ja. Het is zeer zeker mogelijk om je telefoonnummer mee te nemen naar je nieuwe provider. In veel gevallen is dit zelfs kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen is dit aan te geven bij je nieuwe provider. Zij dienen dan een verzoek in bij de huidige provider met betrekking tot het nummerbehoud en daarmee is de kous af.

Wat handig is om te weten is dat je telefoonnummer op punt van overnamen nog actief moet staan. Dit houdt in dat je een paar dagen overlap kan hebben met je abonnement en dus ook dubbele kosten. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan is het ook erg fijn om te weten dat uw telefoonnummer minimaal 3 maanden niet hergebruikt kan worden. Deze wordt dus veilig geborgen door de maatschappij.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact