abonnementen vergelijken

Sim only maandelijks opzegbaar

Je bent opzoek naar een sim only abonnement maar wilt niet aan een langdurig contract vastzitten? Gelukkig zijn er providers die sim only abonnementen aanbieden die maandelijks opzegbaar zijn.

Tegenwoordig is het niet meer in te denken dat je mobiel niet bereikbaar bent. Toch kan dit in bepaalde situaties flink wat frustratie met zich mee brengen. Stel nou bijvoorbeeld dat je na een mooie wereldreis een tussenstop maakt in Nederland voor 5 maanden en daarna weer van plan bent om op pad te gaan, of niet aan een langdurig contract wilt vastzitten? Dan is het afsluiten van een sim only maandelijks opzegbaar abonnement zeer zeker een optie. Echter gaan de meeste abonnementen gepaard met een 1-jarig of 2-jarig contract.

Gelukkig springen steeds meer providers in op de wens van de consument om onafhankelijk te zijn. Je kiest vaak voor een sim only abonnement omdat je al een toestel hebt dat je wilt gebruiken en vanwege de goedkopere abonnementen . Het is dan ook niet meer dan logisch dat je de vrijheid wilt hebben om van provider te wisselen op het moment dat de huidige je niet meer bevalt. Of je nu van plan bent om een wereldreis te maken of niet, dat mag niet uitmaken.

Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden als je besluit om een maandelijks opzegbaar sim only abonnement af te sluiten. De provider zal namelijk ergens wat winst uit moeten behalen en de inkomsten die hij via jou kan verwerven zijn onbekend. Verwacht dus aansluitkosten en mogelijk zelfs afsluitkosten. Daarnaast zal je geen aantrekkelijke korting krijgen op je maandlasten. Maak dus een goede vergelijking tussen verschillende providers voordat je er met één in zee gaat.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact