abonnementen vergelijken

Grote merken juichen sim only toe

Mensen nemen graag een nieuw abonnement waar ook een telefoon bij zit, dit lijkt namelijk erg voordelig en zo blijf je altijd mee gaan met de tijd. Toch zijn er veel grote merken die dit ontmoedigen, zo moedigen juist sim only aan omdat het een stuk voordeliger is.

Als je een abonnement afsluit of een nieuwe telefoon haalt heb je vrijwel altijd een garantie van twee jaar op je mobiele telefoon. Abonnementen daarentegen duren vaak maar een jaar, dit is eigenlijk dé grote reden waarom sim only wordt aangemoedigd. Waarom zou je kiezen voor een nieuwe telefoon en extra kosten als je nog garantie hebt op je huidige mobiel? Als hij echt niet meer mee kan of te verouderd is kun je altijd gebruik maken van de garantie. Let er trouwens wel op de accu’s vaak maar een jaar garantie hebben!

Door het af te sluiten van een sim only abonnement bespaar je een hoop kosten en veel moeite. Sim only’s zijn erg goedkoop, bieden vaak veel meer flexibiliteit en kunnen makkelijk geupgrade worden. Een nieuwe telefoon lijkt misschien leuk, maar met het geld dat je maandelijks bespaart door te kiezen voor een sim only abonnement kun je wellicht ook een nieuwe telefoon kopen. Dan ben je ook meteen weer twee jaar gegarandeerd op de nieuwe telefoon en lagere kosten! Wees dus verstandig en overweeg de keuze naar sim only, het is goed voor de beurs en wordt sterk aangeraden!
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact