abonnementen vergelijken

Samsung Galaxy S6 Met BKR?

Samsung Galaxy S6 Abonnement Afsluiten?

HollandsNieuwe

HollandsNieuwe
Samsung Galaxy S6 voordelig abonnement bij HollandsNieuwe. Stel zelf je abonnement samen.


Naar aanbieder >Samsung Galaxy S6

Na het succes van de Galaxy S5 moest Samsung wel met iets nieuws komen – en dat is hen gelukt. In maart 2015 is de Samsung Galaxy S6 uitgekomen. En er is veel verandert. Naast de standaard vorm en grootte is er weinig hetzelfde gebleven. Maar daar hangt ook een prijskaartje aan. Als je wilt weten wat de Samsung Galaxy S6 precies te bieden heeft en of het ook voor jou een goede aankoop is, lees dan verder.


Specificaties van de Samsung Galaxy S6


Laten we beginnen met de telefoon zelf. De S6 heeft een 5.1 inch display met een resolutie van 2560x1440 pixels. In de lengte is de S6 14 cm en in de breedte 7. Daarnaast is het een dunne telefoon – maar 0,7 cm dik. Hij is uitgerust met een 16 MP camera met auto real-time HDR, en IR detect. Uiteraard bevat de telefoon ook een frontcamera, deze is 5 megapixel.


De Samsung S6 is standaard uitgerust met minimaal 32GB intern geheugen (ook verkrijgbaar met 64 of 128 GB) en 3 GB ram geheugen. Het is dus een telefoon die je intensief kunt gebruiken. Voor al dat intensieve gebruik is ook een nieuwe functie in gebruik genomen – je kunt de telefoon nu ook draadloos opladen via Qi wireless charging.


Review

We hebben de telefoon nu al kort in gebruik genomen, en hier is een korte samenvatting van alles wat ons tot nu toe is opgevallen: het glas en metaal design geeft de telefoon een erg strakke uitstraling. Ook de performance verloopt goed. Alle apps werken zoals het hoort en de telefoon hapert niet. De S6 maakt daarnaast ook haarscherpe foto’s, dus als je houdt van goede foto’s maken, dan is de S6 een goede keuze. Wanneer we alles op een rijtje zetten is de Samsung Galaxy S6 een flinke vooruitgang op de S5 en kunnen we iedereen deze telefoon aanraden.

© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact