abonnementen vergelijken

Onbeperkt internetten

Zorgeloos mobiel kunnen internetten, wie wil dat nou niet? Met een onbeperkt mobiel internet abonnement is dit mogelijk. Je hebt dan geen omkijken meer naar de kosten buiten de bundel. Want je betaalt een vaste prijs per maand en kunt vervolgens onbeperkt gebruikmaken van het internet op je mobiel.

Sommige van ons kunnen het zich wellicht nog herinneren. Een hele lange tijd geleden, toen databundels voor het eerst geïntroduceerd werden in Nederland, hadden we de mogelijkheid om, tegen een fors bedrag, onbeperkt internet aan te schaffen. Ongeveer twee jaar na die introductie werd dit terug gedraaid. Er was nooit zo iets mogelijk als onbeperkt internetten op de telefoon. Data bundels van 1,2, 4 en 5 GB werden geïntroduceerd en daar moesten we het maar mee doen. Gelukkig verandert de wereld, de techniek en ook de telefoonproviders blijven niet achter.

Anno 2015 werken we nog steeds met data bundels. Het grootste verschil is dat we nu de functie kunnen aanzetten dat we door kunnen blijven internetten nadat we ons limiet hebben bereikt. Dit kan op dezelfde snelheid waarmee we normaal internetten, tegen de ‘buiten bundel’ kosten, maar je kan ook kiezen voor een geknepen snelheid. Met die laatste kan je eigenlijk alleen nog maar je mail inzien maar je verbinding is dan wel gratis.

Toch lijkt er iets te veranderen op de markt van de telecommunicatie. Provider Robin Mobile, een vrij nieuwe speler op de markt, biedt namelijk echt onbeperkte abonnementen aan. Geen ‘buiten bundel’ tarieven, geen maximaal aantal MB’s maar echt onbeperkt internetten. Het enige waar je voor betaalt is je gewenste snelheid.

Het is een uniek concept maar voor echte data gebruikers zeer aanlokkelijk. Tot op heden is Robin Mobile nog de enige provider die dit aan biedt maar ik kan mij voorstellen dat dit snel zal aanslaan en zich zal verspreiden onder de andere aanbiedingen. We houden het in de gaten!
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact