abonnementen vergelijken

Waarom Netflix als je digitale televisie hebt?

Tegenwoordig is het niet meer nodig om de stromende regen in te gaan als je 's middags een filmpje wil kijken. De moderne techniek heeft het erg makkelijk gemaakt door ons via streamingdiensten films en serie zo je woonkamer in te laten komen. Het enige probleem dat we nu nog lijken te hebben is het luxeprobleem dat er teveel keuze is.

Een hoop mensen twijfelen welke externe streamingdienst ze nou toch moeten gebruiken. Dit terwijl een externe streamingdienst voor de meeste mensen vaak helemaal niet nodig is. Kijk bijvoorbeeld naar alle klanten die op dit moment bij Ziggo zitten en van en Connect and Play Complete of Max genieten. Zij hebben dankzij digitale televisie en video on demand alle mogelijkheden om video's te kijken al op hun mediabox en/of Horizon staan! Zo biedt Ziggo met Myprime duizend films en series die elke maand ververst worden. En dit zit ook nog eens gratis in het pakket! Daarnaast is het ook mogelijk om via video-on-demand of de Videoland app (die al op de Horizon staat) online voor een klein bedrag een filmpje te huren. Kun je het geld wat je anders aan de bioscoop had besteed lekker aan wat snacks uitgeven.

Lekker makkelijk en ook dus voordelig, omdat je niet de moeite hoeft te doen om je bij een website in te schrijven en ingewikkelde plug-ins en apps te downloaden en daarnaast ook financieel omdat je niet voor een externe streamingdienst hoeft te betalen.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact