abonnementen vergelijken

Abonnement afsluiten met BKR codering?

LG G4

LG G3 is nog maar net op de markt verschenen en iedereen die het toestel heeft geprobeerd is vol lof. De gesprekken over de mogelijke volgende sensatie, de LG G4, zijn best interessant en hierover wordt op het web al druk gespeculeerd. Het lijkt erop dat de geruchten altijd op de loer liggen om voor ons allemaal een sfeer van verwarring te creëren. Velen hebben nog niet eens hun handen kunnen leggen op de LG G3 en we horen al geruchten over de LG G4; dit is te gek voor woorden. Maar goed, dit zul je altijd blijven houden. Het is uitgegroeid tot een eigen deel van de virtuele wereld van techniek.

LG G4 updates

De LG G3 is een smartphone met indrukwekkende interne functies en een aantrekkelijke bouwkwaliteit. Als je de experts mag geloven, zal deze smartphone LG helpen om een antwoord te geven op de harde concurrentiestrijd van de allerbeste apparaten van haar rivalen zoals Samsung en HTC. Tot nu toe gaat de LG G3 goed in de verkoopstatistieken. Als deze omzetontwikkeling zich blijft voortzetten, dan is het zeker dat het bedrijf graag een stap voorwaarts wil maken door het uitbrengen van het volgende lid van deze serie: de LG G4.

Bouwkwaliteit van LG G4

De LG G3 beschikt over een goede bouwkwaliteit. De geruchten gaan dat men verwacht dat de LG G4 nog beter zal zijn. Tot nu toe horen wij nog geen geruchten wat de mogelijke afmetingen van de LG G4 kunnen zijn. Vandaag de dag speelt het uiterlijk een beslissende factor voor de verkoop van smartphones, dus is het niet verwonderlijk dat net als alle andere bedrijven, LG haar best zal doen om het beste te leveren. Het zal echt geweldig zijn als de LG G4 wordt geleverd met een waterdicht ontwerp. Iedereen zal het zeker waarderen.

De display van de LG G4

In de afgelopen paar dagen hebben wij een overvloed van geruchten gehoord die beweren dat de LG G4 over verschillende display specificaties beschikt. Als we de geruchten mogen geloven dan kunnen we de LG G4 verwachten met een 5,7 inch scherm en True HD - IPS + LCD-display. Door de lancering van de LG G4 zullen er veel apparaten met een uitstekende beeldkwaliteit op de markt zijn. Met deze toekomstige trend in het achterhoofd, verwachten we dat LG het bijna onmogelijke zal doen in het display gedeelte van de LG G4. Recente rapporten van onbekende bronnen beweren dat de LG G4 waarschijnlijk op de markt zal komen met corning gorilla glass als bescherming. Het scherm zal naar verwachting over 4600+ ppi beschikken, een belangrijke upgrade ten opzichte van de LG G3, die over 3534ppi beschikt.

Processor en besturingssysteem

Verschillende geruchten doen de ronde over het processor gedeelte. De Qualcomm Snapdragon 801/802/805/808 chip zal naar verwachting deel uitmaken van de LG G4. Van de Octa Core processor in de LG G4 wordt gezegd dat het kloksnelheden van 3GHz heeft. Nogmaals, een grote upgrade wordt verwacht van dit gedeelte. Hoewel er geen speculaties zijn over welke versie van Android aanwezig zou kunnen zijn in dit nieuwe top toestel van LG, verwachten we dat LG met de nieuwste versie van Android zal komen tegen de tijd dat het apparaat gelanceerd zal worden. Specifiek gezegd, verwachten we dat LG de LG G4 zal voorzien met een Android 5.0 versie. Het zal letterlijk het software gedeelte tot ongekende hoogten brengen.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact