abonnementen vergelijken

iPhone 6 Met BKR

Populair Deze Maand:

simyo bezoeken

iPhone 6 review:

iPhone 6 is zeker voor Apple begrippen flink aan de maat. Het kon eigenlijk ook niet uitblijven want de vraag naar grote beeldschermen op smartphones is er eentje die zelfs Apple niet kan negeren. Het resultaat is een 4,7 inch beeldscherm dat vooral op de space grey uitvoering prachtig opgaat in de rest van de behuizing. Apple heeft echt werk gemaakt van het uiterlijk van deze smartphone. Het wijkt ook behoorlijk af van de voorgaande modellen met veel rondere randen en vormen. De iPhone 6 ziet er gewoonweg prachtig uit. Dankzij de rondere vormen ligt de smartphone ook beter in de hand. Bovendien is het lovenswaardig dat Apple alle technologie in een apparaatje heeft weten te stoppen dat slechts 6,9 mm dik is.

iPhone 6 specs

Display

Het 4,7 inch beeldscherm heeft een HD resolutie waar vele anderen toch een full HD resolutie hadden verwacht. Maar zo als vaker kun je je zelf afvragen of dat het wel echt nodig is. Het scherm van de iPhone 6 oogt gewoon prachtig. Het is helder, scherp en heeft een fantastische kijkhoek. Wanneer het scherm wordt vergeleken met een full HD scherm en zoomen we ver in op een afbeelding of website dan kan het scherm van de iPhone 6 net wat minder helder ogen. Om überhaupt het verschil te kunnen zien dan moet je er echt naar opzoek.

Geheugen en processor

Ook steken de 1,4 ghz dual core processor en 1GB aan RAM geheugen wat schril af tegen de quad core en octacore van de concurrenten, maar zorgt de A8 64 bit processor in het toestel ervoor dat ook deze iPhone 6 eigenlijk ongekend snel is. Je merkt dan ook dat de iPhone 6 nergens moeite mee heeft. De nieuwe IOS 8 raast over je beeldscherm en hapert nergens en biedt tegelijkertijd vernieuwing. Apple geeft de macht meer uit handen en stelt andere ontwikkelaars veranderingen door te voeren in het systeem. Dan kun je bijvoorbeeld een andere toetsenbord installeren met meer mogelijkheden dan het standaard toetsenbord van Apple. Ook kun je dankzij widgets in het notificatiescherm heel snel reageren op een binnengekomen bericht. Je kunt nu ook extensies toevoegen bijvoorbeeld aan Safari waardoor jij op pagina’s waar je normaal gesproken met een wachtwoord inlogt, nu kunt doen met touch ID. Dat gaat een stuk sneller.

Camera

De autofocus in het toestel is erg indrukwekkend , Apple noemt het pixelfocus en daarmee stelt het ontzettend snel scherp en maak je ook snel en kwalitatief goede foto’s. De uitstekende panorama en beurs modus keren ook terug en de laatstgenoemde kun je ook gebruiken met de frontcamera. Je kunt nu nog slomer een slow motion video opnemen dan mogelijk was met de iPhone 5S en voor veel mensen is dat een leuke toegevoegde waarde. Kortom, de iPhone 6 biedt een uitstekende camera.

Tot slot

De iPhone 6 is een indrukwekkend toestel met een heel dunne behuizing, een prachtig scherm en een fantastische camera en een geweldige vingerafdrukscanner, heel veel power en een geweldig besturingssysteem. Toch voelt de iPhone 6 iets minder revolutionair dan de meeste van zijn voorganger. Omdat dit toestel op het gebied van design en mogelijkheden net iets meer te bieden hadden. Daarnaast worden de toestellen van de concurrenten ook gewoon steeds beter. Bovendien lijkt de stap van de iPhone 5s minder groot dan Apple beloofde met betrekking tot batterijduur en snelheid. Al met al is de iPhone 6 een uitmuntende smartphone en zeker het geld waard.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact