abonnementen vergelijken

Informatie over het goedkeuringspercentage

Een goedkeuringspercentage is een van de beste en gemakkelijkste middelen die je kan gebruiken als je een abonnement wilt afsluiten ondanks je BKR registratie. Je vindt bij veel aanbieders op onze website dan ook het goedkeuringspercentage vermeld en kunt zelfs het meest actuele goedkeuringspercentage per email opvragen. Maar wat is nu eigenlijk het goedkeuringspercentage en wat kun je ermee? Dit alles en meer lees je op deze pagina.


Wat is een goedkeuringspercentage?

Er worden dagelijks veel aanvragen gedaan voor nieuwe abonnementen. Per provider zijn dit duizenden aanvragen. Niet elke aanvraag wordt uiteindelijk geaccepteerd. Providers kiezen er soms voor om een klant te weigeren en de aanvraag niet te accepteren. Hierdoor zul je dus geen abonnement krijgen.

Als we per provider kijken naar hoeveel aanvragen er gedaan zijn en vervolgens kijken hoeveel abonnementen geaccepteerd zijn krijgen we een verhouding. Deze verhouding drukken we uit in het goedkeuringspercentage. Een goedkeuringspercentage van bijvoorbeeld 10% wil dus zeggen dat 90 van de 100 aanvragen geweigerd wordt door deze provider. Hoe hoger dit getal dus is, hoe meer kans u maakt om als klant, met of zonder BKR codering, geaccepteerd te worden. Over het algemeen is het goedkeuringspercentage bij sim only abonnementen het hoogst, wie zonder veel moeite een abonnement wil afsluiten of veel negatieve registraties heeft zal daarom ook voor deze vorm moeten kiezen.

Waar wordt op gelet bij het accepteren?

Het is sinds kort officieel zo dat er bij het accepteren en afsluiten van abonnementen voor mobiele telefoons niet meer gelet wordt op BKR coderingen. We zeggen officieel, uit de praktijk blijkt namelijk een ander verhaal. De ervaring leert dat klanten met een BKR codering nog steeds veel minder kans maken om geaccepteerd te worden en nog steeds stelselmatig geweigerd worden door providers. Enkele aanbieders als Simyo, Youfone en Simpel vormen hier echter wel een uitzondering op. Bij de overige providers is het een groot mysterie waar men naar kijkt en waarom een aansluiting geweigerd wordt, ook bij een eventuele navraag hierover.

Wat we wel weten uit onderzoek is dat de kans op acceptatie kleiner wordt naar mate het abonnementsbedrag stijgt. Door het aanbod van eerdergenoemde aanbieders, die niet alleen voordeliger zijn maar ook minder streng zijn, hoeft dit echter geen punt te zijn. Je hebt tegenwoordig als klant namelijk meer dan genoeg keuze en bent dus niet gebonden aan aanbieders die jou eigenlijk liever niet als klant wensen.

Abonnement geweigerd door BKR registratie?

Niemand vindt het leuk om geweigerd te worden, ook niet voor een mobiel abonnement. Toch worden consumenten met een BKR notering in de praktijk nog dagelijks meer afgekeurd dan geaccepteerd door de providers. Als ook jij geweigerd bent is er eigenlijk weinig dat je eraan kunt doen. Het meest verstandige is om op zoek te gaan naar een provider met een hoog goedkeuringspercentage, hier zul je vaak wel gewoon geaccepteerd kunnen worden. Je vindt op onze website meerdere aanbieders waarvan bekend is dat zelfs een BKR codering of andere eventuele negatieve registraties geen belemmering is. Bij deze providers zul je daarom snel en gemakkelijk een abonnement kunnen afsluiten die vaak ook nog eens voordeliger is.

Mocht je geweigerd worden door een aanbieder is dit dan ook het enige, en meest verstandige, dat je kunt doen. Houd hierbij in het achterhoofd dat de kans op goedkeuring met BKR codering het grootst is bij sim only abonnementen. Kies je voor een sim only abonnement bij een van de top 3 aanbieders dan is de kans zeer groot dat je zonder problemen een abonnement kan afsluiten.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact