abonnementen vergelijken

Mobiele telefonie kan goedkoper

Ook besparen op de kosten van je abonnement?

We blijven natuurlijk allemaal Nederlanders. Het is dan ook niet vreemd dat we allemaal een hele hoop willen voor zo min mogelijk geld. Als het even kan dan willen we een gratis Iphone 6 met zo’n 4GB internet en onbeperkt bellen voor €10,- per maand. Nu is dit helaas een onmogelijk streven maar er zijn wel zeker manieren waarop je jouw abonnement goedkoper kan maken.

Sim only

De goedkoopste vorm van een abonnement is een sim only. Hierbij bepaal jij zelf welk abonnement je wilt afsluiten en betaal je geen extra kosten voor het afkopen van een mobiele telefoon. Van het geld dat je bespaard kan je vervolgens weer een leuke mobiele telefoon kopen. Het lijkt misschien een hoog bedrag als je het in eens moet neerleggen maar het is goedkoper dan via een provider.

Iets meer voor iets minder

Neem altijd een bundel die hoger is dan wat je gemiddeld verbruikt. Uiteraard zal je daar een paar euro meer voor neerleggen, maar op het moment dat je buiten je bundel gaat betaal je 3,5 x meer dan normaal. Ik zou het risico niet nemen.

B-merk en A-prijzen

Ga niet voor de grote providers zoals KPN of Vodafone. De prijzen zijn aanzienlijk hoger dan de onbekendere providers. Laat ik je al vast een geheimpje verklappen. Aanbieders zoals Hollands Nieuwe, Ben of Simyo klinken misschien onbekend in de oren maar het zijn gewoon dochterbedrijven van KPN, Vodafone en T-Mobile. Met andere woorden: je betaalt minder voor hetzelfde netwerk.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact