abonnementen vergelijken

Alles in 1 pakket zonder telefonie?

De combinatie tussen televisie en internet, een alles in 1 pakket zonder telefonie. Het blijkt dat zo’n twintig procent van de Nederlanders hiermee genoegen nemen. In veel situaties heeft men een mobiele telefoon waarop zij onbeperkt kunnen bellen waardoor de thuistelefoon een soort van overbodige luxe wordt. In deze situatie is het dan ook prettig om te weten dat u bij verschillende providers terecht kan voor zo genoemde 2 in 1 pakketten.

Vaak proberen de providers het zo goed mogelijk te verstoppen op de websites maar ze zijn er wel degelijk; de pakketten met alleen internet en televisie. Laat je dus niet afleiden door kortingen die met grote rode cijfers in beeld springen als je bij de alles in 1 pakketten terecht komt. Alle providers spelen psychische spelletjes om 2 in 1 pakketten zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Waarom? Niet zo zeer het feit dat je meer betaald aan je abonnement. Dit scheelt vaak maar 1 of 2 euro op maand basis. Nee, de drijfveer komt heel ergens anders vandaan.

Providers hopen er namelijk op dat ze je kunnen verleiden met een lekkere korting waardoor jij toch telefonie in je pakket neemt. Vervolgens draaien zij met de duimen in de hoop dat jij die telefoon toch eens een keertje op pakt en op die wijze dus kosten gaat maken. De providers moeten het totaal hebben van jou gebruik. Daar trappen wij echter niet meer in.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact